Kindercoach

Als kindercoach en Kindertolk helpt Simone Nieuwhuis kinderen en hun ouders.

Het leven makkelijker maken, waardoor de glimlach weer tevoorschijn komt dát is wat voor mij van grootse betekenis is! Daarbij is het om de regen soms maar gewoon te trotseren en er -met een beetje hulp- doorheen te dansen.

Kinderen zitten in mijn hart en dat is altijd al zo geweest. Met veel enthousiasme heb ik daarom 20 jaar in het onderwijs gewerkt, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan met de verschillende manieren waarop kinderen zich kunnen ontwikkelen. Ik weet als voormalig leerkracht, maar ook als moeder en als vrouw hoe belangrijk het is om gehoord, gezien én begrepen te worden als deze ontwikkeling anders gaat dan gedacht of gehoopt.
Iedere ouder gaat op zijn eigen manier met dit proces om, maar het doel van  iedere ouder is hetzelfde: een kind wat weer lekker in z’n vel zit.

In mijn praktijk werk ik vanuit de visie dat zowel de ouder als het kind vanuit hun hart, hard voor elkaar aan het werk zijn. Ik ben er van overtuigd dat onze kinderen net zo graag een glimlach op ons gezicht willen zien als wij op die van hun!
Ik heb mij daarom in de loop der jaren gespecialiseerd in ‘Ouder- & Kindcoaching’.

In mijn praktijk verwelkom ik kinderen, maar ook ouders (?) die last kunnen hebben van:
– Slaapproblemen
– Eetproblemen
– Koortspieken
– Oorontsteking
– Onrustige huid
– Zindelijkheidsproblematiek
– Gedragsproblemen
– Leermoeilijkheden
– Concentratie moeilijkheden
– Bewegingsmoeilijkheden
– Moeite met sociale interacties

… en dit kunnen flinke stormen worden binnen een gezin…

Mijn hele leven al ben ik goed in het aanvoelen van mijn omgeving en dat was én is niet altijd even fijn. Het heeft er vaak voor gezorgd dat ik mijn ‘eigen blije ik’ flink kwijt was en niet meer wist welke dingen er voor mijzelf nu eigenlijk belangrijk waren. Mijn hooggevoeligheid heb ik door intensieve coachopleidingen, trainingen en zelfstudie leren inzetten als krachtige eigenschap wat bij mijzelf voor een grote glimlach heeft gezorgd!!

Ben jij als ouder bereid om op zoek te gaan naar dat wat het leven voor jullie weer makkelijker maakt, dan dans ik graag samen met jullie in de regen in plaats van te wachten totdat de storm voorbij is…

tot Jutters!!

Warme groet, Simone Nieuwhuis
-de Jutter Coaching-
Ouder- en Kindcoach

 

Kindercoach

Contact
Simone Nieuwhuis
De beugel 47,  8332 JV, Steenwijk
Tel:0628092618
http://www.kindercoachdejutter.nl

 

 

NB: Kindercoach de Jutter is een op zichzelf bestaand bedrijf en geen onderdeel van Gastouderbureau Junior.