Gastouders omgeving Steenwijk

Gastouder 1278

Lieve papa’s en mama’s,
Ik ben woonachtig in Steenwijk. Ik woon samen met mijn man en onze 2 dochters van 4 jaar en 3 maanden, en onze lieve viervoeter bruno.

Bij mij in de opvang mogen kinderen lekker kind zijn, ze moeten niks maar mogen hun eigen ding doen, bijvoorbeeld kleuren, naar buiten, knutselen, spelen. De kleintjes worden vertroeteld en geknuffeld en krijgen hun verzorging.

Ik zou graag wat meer kinderen in de opvang willen en dan kinderen van 0 tot 4 jaar, of kinderen van 4 tot 12 jaar maar dan wel van de Beatrix of de Clausschool.

Lees meer

 

Gastouder 47

Ik ben getrouwd en heb samen met mijn man een volwassen dochter en zoon. Beiden wonen op zich zelf. Wel hebben we 3 katten in huis rondlopen.

Ik ben als gastouder begonnen omdat ik het gezellig vind om kinderen over de vloer te hebben.  Eén van de belangrijkste dingen vind ik dat kinderen zich bij mij helemaal thuis voelen, net als in een gezin, en zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en opgroeien als gelukkige jonge mensen. Er is dan ook volop aandacht voor ieder kind.

Lees meer

Gastouder 283

Dit is mijn gezinssituatie : Alleen, 3 kinderen, uitwonend.

Hier sta is voor/vind ik belangrijk : Veilige thuisbasis, Respect voor elkaar, de 3 R-en, zichzelf mogen zijn.  Ieder kind is uniek.

We hebben fantasie en creativiteit genoeg in huis, maken van gebruikt materiaal de mooiste creaties, maar ook in het spelen komt dit naar boven.

Een goed contact tussen mij en de kinderen, maar ook met de ouders van de kinderen en het Gastouderbureau, zijn voor mij zeer belangrijk. Dat moet goed zijn en we moeten alles kunnen overleggen en open zijn naar elkaar. Dit werkt voor iedereen heel prettig. Ik mag dan ook met het grootste bezit van de ouders omgaan, dus wederzijds vertrouwen is zeer belangrijk. Mijn dankbaarheid dat ik hun kroost op mag vangen is dan ook zeer groot.

Lees meer

Gastouder 985

Ik ben al jarenlang werkzaam als gastouder. Ik heb bewust gekozen voor deze kleinschalige vorm van kinderopvang . Als gastouder heb ik tijd voor ieder kind. En kan ik de behoeftes op het kind afstemmen. Ieder kind is uniek!  Het is belangrijk dat een kind zich veilig en vertrouwd kan ontwikkelen.

Ik vind rust en regelmaat erg belangrijk voor een kind. Uiteraard overleg ik alles met de ouders. Dit kan via een boekje maar ook bij het halen en brengen.

Lees meer

Gastouder 1493

Kidzz gastouderopvang biedt 24/7 opvang aan, dat betekent dat ik 24 uur per dag bereid ben om uw kind op te vangen. Ook in de weekenden en nachten zijn de kinderen welkom. Verder heb ik geen sluitingstijden.

Ik heb zelf geen kinderen en daarom vind ik het dan ook erg leuk om kinderen om mij heen te hebben, en ze te zien opgroeien. Zo kan ik ze veel meegeven voor later. Er staat bij mij 1 ding voorop, dat het kind,  kind moet kunnen zijn en dat ze op hun eigen manier moet kunnen ontwikkelen. Want elk kind doet het weer op een eigen tempo. Ook vind ik het belangrijk dat het kind zich op zijn gemak moet voelen en zich veilig voelt bij mij. Zo kunt u uw kind met een gerust hart bij mij achterlaten.

Ik neem mijn gastouderopvang erg serieus omdat het een vak is, ook ben ik in het bezit van alle wettelijke gevraagde eisen van de (GGD).

Lees meer

Gastouder 1685

Ik woon met mijn man en twee geweldige kinderen aan de rand van Steenwijk. Wij hebben samen twee zoons van 10 en 7 jaar.

Op 5 december 2016 ben ik gestart met Kinderopvang in ’t Woud. Een kleinschalige en flexibele opvang voor kinderen van 0-12 jaar.  Ik bied professionele opvang in een veilige en liefdevolle omgeving, waar kinderen zichzelf kunnen en mogen zijn. Ik vind de individuele aandacht heel belangrijk. Ieder kind verdient de aandacht die hij/zij nodig heeft.

Lees meer

Gastouder 1703

Welkom bij Gastouderopvang Onnetje.

Ik woon samen met mijn man, onze twee kinderen en onze hond in Steenwijk.

Dit vind ik belangrijk in de opvang en sta ik voor:

  • Op vang in huiselijke sfeer
  • Kleinschalig en kindgericht
  • Positief en enthousiast
  • Normen en waarden
  • Oog voor ontwikkeling
  • Rust, structuur en regelmaat
  • Respect
  • Kinderen kunnen zichzelf zijn.

Lees meer

Gastouder 2067

Ik ben al bijna 18 jaar gastouder. Ik ben getrouwd en heb samen met mijn man 2 kinderen; een dochter en een zoon. Ik vang kinderen op vanaf 4 jaar die naar de basisschool gaan en vaak blijven de kinderen bij mij over de vloer komen tot ze naar de middelbare school gaan.

Lees meer

Gastouder 94

Ik ben getrouwd en wij hebben samen twee kinderen.
Hier sta is voor/ vind ik belangrijk : gezelligheid, geborgenheid, veiligheid maar ook regelmaat vind ik belangrijk.

Heerlijk plakken en knippen, tekenen en kleuren is iets wat wij regelmatig doen. Ook maken wij wel knutsel werkje bijvoorbeeld bij feestdagen of 11 november een lampion voor wie het nog niet naar school toe gaan.

Wij hebben een ruime tuin met een ingegraven trampoline en zandbak. Verder zijn er nog trekkers en een driewieler en ander buiten speelgoed.

Lees meer