Gastouders omgeving Meppel

Gastouder 1322

Ik ben al ruim 14 jaar gastouder en woon samen met mijn 2 katten en een hond (labrador).

Met veel plezier vang ik kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar bij mij thuis. Er heerst een gezellige en ongedwongen sfeer. Kinderen vinden het erg leuk om bij mij te komen en voelen zich goed op hun gemak. Ik hou ervan om het kind in zijn waarde te laten en het echt kind te laten zijn.

Ik ben erg flexibel, mocht u een dag willen ruilen of een extra dag opvang nodig zijn, dan is er in overleg veel mogelijk.

Lees meer

Gastouder 25

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik heb mijn opleiding gedaan bij LKC (Leidster Kinder Centra) te Zwolle, en ben in bezit van een geldig Kinder-EHBO diploma.

De cursussen die worden aangeboden door GOB’s (GastOuderBureau) worden met veel plezier gevolgd. Mijn werkervaring bestaat uit Handicaptenzorg en Gezinsverzorging. Door toeval ben ik in de Gastouderopvang terecht gekomen, en ik doe dit al vele jaren met veel plezier.

Gastouderopvang Regenboogvlindertjes is een kleinschalige professionele opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Mijn doel is om in een warme huiselijke sfeer een goede en verantwoordelijke kinderopvang te bieden. Ik vind het dat de kinderen zich veilig en welkom voelen en zichzelf kunnen zijn. Ouders moeten zich goed voelen bij de opvang en vertrouwen in de opvang, alleen dan kunnen ze met een gerust hart hun kindje in de opvang achterlaten.

Lees meer

Gastouder 36

Ik ben al ruim 16 jaar gastouder. Met  heel veel plezier vang ik bij mij  thuis gastkindjes van 0 tot 4 jaar op.

Ik ben flexibel en betrouwbaar. Gastkindjes hebben veel ruimte om lekker te spelen. Ook worden er activiteiten gedaan, zoals knutselen enz.  Ik ga veel naar buiten. Er is een grote tuin. Verder is een  wandeling naar het Wilhelminapark een gezellige bezigheid, want daar woon ik vlakbij.

Voor meer informatie, ben ik altijd bereikbaar.

Gastouder 105

Ik ben getrouwd en heb twee zoons. Sinds 2006 werk ik met heel veel plezier als gastouder.

Ik laat graag het kind, kind zijn. Laat het spelen met het speelgoed waar interesse in getoond wordt. Heb geen thema’s of verplichte werkjes. Wel probeer ik ze uit te dagen. Ook ga ik er graag op uit, kinderen naar school brengen/halen, blokje om, kleine boodschap halen.  Ik probeer zo weinig mogelijk een beeldscherm te gebruiken, vaak vermaken de kinderen zich ook zonder. Uitgezonderd de tijd voor school gaan. Mijn regels zijn duidelijk, consequent en voor iedereen gelijk.

Lees meer

Gastouder 357

Ik woon samen met mijn partner en onze 2 kinderen; een zoon en een dochter. In 2008 zijn wij in Meppel komen wonen, in september 2009 is onze zoon geboren. Toen heb ik de keuze gemaakt om mijn baan in de detailhandel op te zeggen en als gastouder te gaan beginnen zodat hij wel de omgang had met andere kindjes. Ik startte in maart 2010 met mijn eerste kindjes. Nu, 6 jaar verder, geeft het mij nog steeds de uitdaging om dit werk te doen. In januari 2014 is onze dochter geboren. Nu dat we zelf 2 kinderen hebben ben ik wel minder gaan werken zodat er ook quality time is voor mijn gezin.

Mijn doel is om een omgeving te bieden waarin kinderen kunnen opgroeien tot zelfstandige en evenwichtige mensen met respect voor anderen en zichzelf.

Lees meer

Gastouder 445

Ik ben getrouwd en moeder van 2 dochters.

Ik vind het belangrijk dat een kind zichzelf kan en mag zijn en zich op zijn of haar gemak voelt.  Ik probeer het kind daarin te ondersteunen en te begeleiden. Ik hou van rust en regelmaat. Kinderen weten bij mij waar ze aan toe zijn.

Ik ben gastouder voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Lees meer

 

Gastouder 1066

Ik ben getrouwd en moeder van twee dochters.

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar manier, in zijn/haar eigen tempo. Ik vind het belangrijk om daar, zo veel mogelijk, rekening mee te houden. Samen met u als ouder zal ik kijken wat uw kind nodig heeft en hoe ik daar het beste op kan inspelen.

Mijn kenmerken:
Creatief: We knutselen wat af. Ik werk met thema’s waarbij ik verschillende creatieve activiteiten bedenk.

Flexibel: Dag ruilen? Extra dag nodig? In overleg is het (bijna) altijd mogelijk!

Betrouwbaar: Komt uw kindje een vaste dag in de week? Dan zal ik er voor zorgen dat er altijd opvang is op die dag. Vakanties en ander vrije dagen geef ik ruim van te voren door.

Lees meer

Gastouder 105

Ik ben getrouwd en heb twee zoons. Sinds 2006 werk ik met heel veel plezier als gastouder.

Ik laat graag het kind, kind zijn. Laat het spelen met het speelgoed waar interesse in getoond wordt. Heb geen thema’s of verplichte werkjes. Wel probeer ik ze uit te dagen. Ook ga ik er graag op uit, kinderen naar school brengen/halen, blokje om, kleine boodschap halen.  Ik probeer zo weinig mogelijk een beeldscherm te gebruiken, vaak vermaken de kinderen zich ook zonder. Uitgezonderd de tijd voor school gaan. Mijn regels zijn duidelijk, consequent en voor iedereen gelijk.

Lees meer